Powrót

Wesela

RESTAURACJA LINDER
MALNIA , ul. OPOLSKA 53
47-316 Górażdże
tel: 605 410 659 lub 77 402 64 45

INFORMATOR WESELNY

Ślub i wesele to jeden z najważniejszych momentów w naszym życiu, który zasługuje na wspaniałą oprawę.
Organizując przyjecie weselne dokładamy wszelkich starań, aby było niepowtarzalnym i wyjątkowym wydarzeniem indywidualnie dopasowanym do oczekiwań naszych gości. Będziemy zaszczyceni towarzysząc Państwu w tym wyjątkowym dniu.

1. Nasza restauracja dysponuje:
SALĄ WESELNĄ na 140 osób
SALĄ IMPREZOWĄ na 90 osób
Połączenie tych dwóch sal stwarza możliwość organizacji wesela aż do 250 osób.

2. Cena menu weselnego standardowego dla jednej osoby wynosi :
– na rok 2017 : 180 zł z poprawinami 210 zł
– na rok 2018 : 190 zł z poprawinami 220 zł
– na rok 2019 : 200 zł z poprawinami 230 zł
– na rok 2020 : 210 zł z poprawinami 240 zł

3. Wybór naszej restauracji gwarantuje:

  • Indywidualne menu dostosowane do upodobań gości oraz do zasobności portfela Państwa młodych
  • Profesjonalny personel, który będzie czuwał nad organizacją i przebiegiem Państwa imprezy
  • Klimatyzowane sale , bezpłatne pokrowce na krzesła
  • Brak ukrytych kosztów związanych z wynajmem sali
  • Bawialnia dla dzieci
  • Piękny i duży ogród z altanami i placem zabaw dla dzieci – idealny na weselną sesję zdjęciową
  • Noc poślubna dla nowożeńców w luksusowym apartamencie Hotelu Linder z jacuzzi i fotelem masującym
  • Specjalny 5 % rabat od organizacji wesela w tygodniu
  • Oświetlone i monitorowane parkingi
  • Dla dzieci do lat 3 menu jest bezpłatne , a dla dzieci do lat 8 udzielamy rabatu 50 %
  • Specjalny rabat dla naszych gości weselnych w Hotelu Linder (25% rabatu na pokoje z soboty na niedzielę i 10 % rabatu na pokoje w pozostałe dni tygodnia)
  • Możliwość wynajęcia 8-osobowych busów w promocyjnej cenie do przewozu gości
  • Bezpłatne wejściówki dla gości na muzyczne poprawiny w Discoplexie A4 w niedzielepo wcześniejszym zgłoszeniu liczby gości.

4. Gwarancją terminu jest spisanie umowy i wpłacenie opłaty rezerwacyjnej w wysokości 1000 PLN. W przypadku odstąpienia od umowy przez ZAMAWIAJĄCEGO wpłacony zadatek nie podlega zwrotowi. Kolejną wpłatę w wysokości 50 % zamówienia należy wpłacić w dniu ustalenia menu na 14 dni przed planowanym przyjęciem weselnym. Końcowe rozliczenie powinno być uiszczone nie później jak 3 dni po zrealizowanym zamówieniu.

5. Ostateczne potwierdzenie wszystkich szczegółów, dobór kwiatów , ustawienie stołów, zmiany w menu , liczba gości przy stołach najpóźniej 7 dni przed planowana uroczystością.

6. Ilość osób można zmienić nie później niż 72 godziny przed przyjęciem weselnym. Nie dotrzymanie powyższego terminu skutkuje poniesieniem kosztów z wszystkie zadeklarowane osoby.

7. Uwzględniamy wszelkie życzenia i dostosowujemy menu względem gości na diecie, wegetarian, wegan i osób uczulonych – tylko w przypadku wcześniejszego zgłoszenia.

8. Każde weselne przyjęcie może trwać 12 godzin od momentu przybycia Pary Młodej na salę.

9. W przypadku jawnych zniszczeń dokonanych przez gości weselnych, koszty zniszczeń pokrywają ZAMAWIAJĄCY.

10.Proponujemy sprzedaż alkoholu po promocyjnej cenie z naszej restauracji. Jeżeli alkohol organizowany jest we własnym zakresie – prosimy o dostarczenie go na jeden dzień przed uroczystością. ZAMAWIAJĄCY zobowiązuje się w takim razie do odebrania z restauracji pustych butelek

11. Ciasta organizowane we własnym zakresie należy dostarczyć do restauracji w dniu organizacji wesela nie wcześniej niż 3 godziny przed podaniem wraz z zaświadczeniem potwierdzającym spełnienie niezbędnych norm i wymogów.

12. Proponujemy również dodatkowo płatne usługi tj.:

  •  druk menu na każdy stół do wglądu gości
  • Profesjonalna usługa florysty wg Państwa upodobania i pomysłu
  • Pomoc w doborze zespołu muzycznego , DJ-a , fotografa , kamerzysty , animatorki dla dzieci itd.
  • Fontanna czekoladowa
  • Drink Bar
  • Lemoniada przygotowana w efektownym słoju z kranikiem ( polecane w upał )
  • Stół ze słodkościami
  • Kącik wiejski z regionalnymi przysmakami
  • Szwedzki stół z filetowanymi owocami
  • Pokazy taneczne
  • Pokazy barmańskie
  • Pieczony prosiak faszerowany i dziczyzna (sezonowa)
  • Zorganizowanie ciasta i tortu weselnego
Pobierz menu